Egaliseren
''Voor perfecte vlak- en gladheid''

Egaliseren is een essentiële stap in het creëren van een vloer met de gewenste vlakheid en gladheid. Tijdens dit proces wordt de ruwheid geëlimineerd en wordt het oppervlak verbeterd, resulterend in een perfect vlak en naadloos afgewerkte vloer. Als voorbereiding op tegelvloeren kan er zelfs over bestaande tegels geëgaliseerd worden, mits de juiste voorbehandeling wordt toegepast. Egaliseren is mogelijk met laagdiktes variërend van 3 tot 30 mm, waardoor het de ideale oplossing is om onregelmatigheden, inclusief lijmresten, weg te werken.

Voordelen van egaliseren:

  • Constante kwaliteit door verpompen: Tijdens het egalisatieproces wordt de egaline verpompt. Dit resulteert in een consistent hoge kwaliteit van de egaline, waardoor een egale en vlotte afwerking wordt gegarandeerd.
  • Oneffenheden wegwerken (van 3 tot 30 mm): Egaliseren is zeer veelzijdig en kan ongelijkheden in de vloer corrigeren, variërend van 3 tot 30 mm dik. Hierdoor kunnen zelfs de meest uitdagende vloerproblemen worden opgelost.

Bij Ressing Afbouw begrijpen we de cruciale rol van egalisatie in vloerafwerking. Onze expertise en geavanceerde technieken stellen ons in staat om vloeren te egaliseren met uitzonderlijke precisie, ongeacht de complexiteit van de ondergrond. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze egalisatiediensten en ontdek hoe we kunnen bijdragen aan het realiseren van de perfecte vloer voor uw project.